FAQ

De ene kamer is de andere niet, en dat maakt elk project uniek. De kostprijs hangt dus af van de ruimte die je wil aanpakken, de hoeveelheid spullen die je hebt en hoe snel jij keuzes kan maken. Om dit goed in te schatten, boek je het best een gratis kennismakingsgesprek in. Tijdens dat gesprek kiezen we samen de formule die het beste bij jou past.

Zeker niet! Opruimen is mijn werk, jij hebt vast je eigen bezigheden. Je hoeft alleen aanwezig te zijn bij het begin van de sessies. Zodra je keuzes hebt gemaakt over de spullen die blijven en die gaan, kan jij beschikken. Gaan werken, tijd met je gezin spenderen of gebruik maken van de verwenbon in het Meer Zen-pakket. Na de sessie geef ik je een tour in de georganiseerde ruimte.

Voor de organizing-sessies kan je de betaling spreiden over twee termijnen.

Als je beslist om mij de finishing touch te laten aanbrengen, dan zoek ik de geschikte spullen en koop ik ze aan. Ik hou hierbij natuurlijk rekening met wat we besproken hebben tijdens het kennismakingsgesprek.

Voor ik iets aankoop, stem ik met jou af wat jij mooi vindt. Ik geef uiteraard ook advies en hou jouw voorkeuren in het achterhoofd.

Dat kan ik je helaas niet op voorhand vertellen. Tijdens de organizing-sessie bespreken we welke handige organizing-spullen van pas kunnen komen voor je georganiseerde ruimte. Op basis van je wensen, budget en mijn advies maak ik een inschatting op.

Zeker! Contacteer me via hallo@opzenplek.be of boek hier een kennismakingsgesprek. Daarna maak ik een offerte en plan van aanpak op voor een organizing-sessie, volledig afgestemd op jouw maat en jouw behoeftes.

Staat jouw vraag er niet tussen?